Weitere Informationen anfordern?  Durch die Verwendung dieses Formulars stimmen Sie der Speicherung und Verarbeitung Ihrer Daten durch diese Website zu.

  Gästebuch

  Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

   
   
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
  We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
  16 Einträge
  max william max william schrieb am April 29, 2021 um 6:03 am
  Heeft u financiering nodig? Bent u op zoek naar Finance? Bent u op zoek naar geld om uw bedrijf uit te breiden? Wij helpen particulieren en bedrijven om zakelijke leningen te krijgen uitbreiden en een nieuw bedrijf opzetten, variërend van elk bedrag. Krijg een lening tegen een betaalbare rente van 3%. Heeft u dit geld / lening nodig voor zaken en om uw rekeningen te vereffenen? Stuur ons dan nu een e-mail voor meer informatie, neem nu contact met ons op via e-mail: maxcreditfinance@googlemail.com
  Crouze Crouze schrieb am April 11, 2021 um 8:09 pm
  Heeft u financiële hulp nodig? Wij verstrekken leningen tegen een rentepercentage van 2% van 5.000,00 tot 15.000.000,00 voor een periode van 1 jaar tot 20 jaar. Als je interesse hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie. * Zakelijke leningen. * Persoonlijke leningen. * Zakelijke leningen. * Investeringslening. * Ontwikkelingsleningen. * Overname van leningen. * Bouwleningen. We nemen geen enkele vorm van garantie voordat we de lening verstrekken jeancrouze@gmail.com WhatsApp: 0033677865990
  JOE CAMPBELL JOE CAMPBELL aus Praise schrieb am März 25, 2021 um 9:08 pm
  Avez-vous besoin d'un prêt immobilier, d'un prêt aux entreprises, d'un prêt personnel, d'un prêt d'entreprise, d'un refinancement, d'un prêt de projets et d'un prêt de construction pour rembourser votre dette? Au taux d'intérêt de 3%. Nous donnons un maximum de 95 000 000,00 € à un minimum de 3 000 €. Si vous êtes intéressé, contactez-nous pour plus d'informations. Courriel: cashflows571@gmail.com Whatsapp: +380959271564 Meilleures salutations Joe Campbell
  New Wave Textiles New Wave Textiles aus Utrecht schrieb am September 5, 2018 um 6:44 am
  Wij hebben een koeler aangeschaft voor het magazijn. Gezien de investering eerst een model op proef gehad om te testen. Daarna gelijk een nieuwe aangeschaft. Goede service en prima apparaat!
  Zaal lindehof hasselt Zaal lindehof hasselt aus Hasselt schrieb am August 14, 2018 um 9:31 pm
  Terraskoeler werkt prima. Staat in een zaal om de helft te verfrissen en doet wat verwacht.
  Aschwin Aschwin aus Sittard schrieb am Juni 4, 2018 um 7:57 am
  Be-Cool heeft ons goed geholpen en geadviseerd! Zeer tevreden over de service en altijd bereikbaar!
  Verschuur Watersport Verschuur Watersport aus Alphen aan den Rijn schrieb am Mai 24, 2018 um 11:51 am
  Sinds kort in het bezit van de JT 250 mobiele luchtkoeler! Prima service en zijn ook erg tevreden met de grote luchtkoeler, We hebben weer een heerlijke koele showroom! Met vriendelijke groet, Verschuur Watersport
  Mojo Concerts Mojo Concerts schrieb am Februar 13, 2018 um 12:44 pm
  Vandaag precies op tijd onze koeler bezorgd gekregen voor in een productiehal. Prima oplossing voor gerichte koeling voor onze apparatuur met als positief neven effect verkoeling voor onze medewerkers. De oplossing om flexibel en efficiënt bezig te zijn met de klimaathuishouding binnen onze productie afdeling.
  Handelsonderneming Handelsonderneming schrieb am Februar 1, 2018 um 12:41 pm
  Ben zeer tevreden over de portacool en daarbij ook een prima service
  Wim Belmans Wim Belmans schrieb am Juni 22, 2017 um 12:39 pm
  Een goede week geleden een koeling gekocht voor de bakkerij en super tevreden.Deze is geplaatst waar de ovens staan.Geen enkele andere koeling kreeg deze plaats gekoeld maar dat is nu verleden tijd.Dit hadden we gewoon veel eerder moeten kopen.
  Normaal Normaal schrieb am Juni 9, 2017 um 12:41 pm
  Goede service tot ver over de drempel en op het podium. Frisse lucht van belang en beleefd! Be-cool bedankt!
  Bram Vander Sype Bram Vander Sype schrieb am April 7, 2017 um 12:40 pm
  Het concept was ons vooraf onbekend. Na een proefopstelling waren we meteen overtuigd om 3 grote Hurricane koelers aan te kopen. Het is voordeliger in verbruik en de lucht droogt niet uit zoals bij andere koelsystemen. Ook de investering is lager als bij een traditionele airco. Ideaal voor het verkoelen en ventileren van grote ruimten! We zijn heel tevreden van zowel het product als de service!
  Studentenroeivereniging Studentenroeivereniging schrieb am September 3, 2015 um 12:42 pm
  We hebben tijdens een introductieweekend van een grote studentenroeivereniging ideaal gebruik kunnen maken van een mobiele koeler (PAC 36) voor het verkoelen van een feestruimte. Met name de soepele, vriendelijke communicatie tot vlak voor het evenement was erg prettig.
  Arno Arno schrieb am Juli 1, 2015 um 12:44 pm
  Sinds enkele weken in het bezit van de cyclone 1000. Tijdens de hitte golf lekker koeling gevonden in de buurt van de cyclone 1000 die bij ons onder het terras staat. Enigste min puntje is het lawaai op hoge stand.
  DNA: HOCKEY DNA: HOCKEY schrieb am Mai 12, 2015 um 12:42 pm
  Vandaag (12/08/2015) weer blij met onze Hurricane luchtkoeler. We hebben een megastore in hockeymateriaal (www.dnahockey.be) in België. Onze winkelruimte is te groot (M³) om investeringsgewijs én in verbruik met traditionele technieken te koelen. Na wat zoeken Be-Cool gecontacteerd en een paar dagen later een live test gedaan. We waren snel overtuigd en een week later hadden we onze Hurricane binnen. Je mag geen airco effect verwachten MAAR op deze extreem warme dagen haal ik makkelijk voldoende temperatuur °C naar beneden om de ruimte leefbaar te houden. Kijk ik naar de investering én het verbruik van elektriciteit zit ik veel beter dan andere oplossingen. We weten nu uit ervaring wanneer we de "blazer" harder of zachter kunnen zetten om een optimaal resultaat te halen. Grappig is dat de meeste langere verkoops- en gewone -gesprekken in de buurt of in de "flow" van de koeler gebeuren. Voor ons was het de juiste keuze en be-cool is een aanrader!
  Pitch festival Pitch festival schrieb am Februar 1, 2015 um 12:43 pm
  Wij hebben geheel naar tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Be Cool voor het Pitch festival op 3 en 4 juli op het Westergasterrein in Amsterdam. Dank voor de last minute snelle en goede service.
  Wussten Sie, dass wir auch Heizungen verkaufen? Klicken Sie hier, um unsere Heizungen anzuzeigen