Request more information?  By using this form, you agree to the storage and processing of your data by this website.

  Guestbook

  Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

   
   
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
  We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
  14 entries.
  Schipper kozijnen Peter Bleeker Schipper kozijnen Peter Bleeker from Opmeer wrote on June 23, 2021 at 11:57 am
  We hebben aangebouwd en daardoor konden we de temperatuur niet meer goed sturen. Daarom 2 Portacool 270 machines neergezet. Het werkt !! we kunnen de temperatuur weer sturen. Top
  New Wave Textiles New Wave Textiles from Utrecht wrote on September 5, 2018 at 6:44 am
  Wij hebben een koeler aangeschaft voor het magazijn. Gezien de investering eerst een model op proef gehad om te testen. Daarna gelijk een nieuwe aangeschaft. Goede service en prima apparaat!
  Zaal lindehof hasselt Zaal lindehof hasselt from Hasselt wrote on August 14, 2018 at 9:31 pm
  Terraskoeler werkt prima. Staat in een zaal om de helft te verfrissen en doet wat verwacht.
  Aschwin Aschwin from Sittard wrote on June 4, 2018 at 7:57 am
  Be-Cool heeft ons goed geholpen en geadviseerd! Zeer tevreden over de service en altijd bereikbaar!
  Verschuur Watersport Verschuur Watersport from Alphen aan den Rijn wrote on May 24, 2018 at 11:51 am
  Sinds kort in het bezit van de JT 250 mobiele luchtkoeler! Prima service en zijn ook erg tevreden met de grote luchtkoeler, We hebben weer een heerlijke koele showroom! Met vriendelijke groet, Verschuur Watersport
  Mojo Concerts Mojo Concerts wrote on February 13, 2018 at 12:44 pm
  Vandaag precies op tijd onze koeler bezorgd gekregen voor in een productiehal. Prima oplossing voor gerichte koeling voor onze apparatuur met als positief neven effect verkoeling voor onze medewerkers. De oplossing om flexibel en efficiënt bezig te zijn met de klimaathuishouding binnen onze productie afdeling.
  Handelsonderneming Handelsonderneming wrote on February 1, 2018 at 12:41 pm
  Ben zeer tevreden over de portacool en daarbij ook een prima service
  Wim Belmans Wim Belmans wrote on June 22, 2017 at 12:39 pm
  Een goede week geleden een koeling gekocht voor de bakkerij en super tevreden.Deze is geplaatst waar de ovens staan.Geen enkele andere koeling kreeg deze plaats gekoeld maar dat is nu verleden tijd.Dit hadden we gewoon veel eerder moeten kopen.
  Normaal Normaal wrote on June 9, 2017 at 12:41 pm
  Goede service tot ver over de drempel en op het podium. Frisse lucht van belang en beleefd! Be-cool bedankt!
  Bram Vander Sype Bram Vander Sype wrote on April 7, 2017 at 12:40 pm
  Het concept was ons vooraf onbekend. Na een proefopstelling waren we meteen overtuigd om 3 grote Hurricane koelers aan te kopen. Het is voordeliger in verbruik en de lucht droogt niet uit zoals bij andere koelsystemen. Ook de investering is lager als bij een traditionele airco. Ideaal voor het verkoelen en ventileren van grote ruimten! We zijn heel tevreden van zowel het product als de service!
  Studentenroeivereniging Studentenroeivereniging wrote on September 3, 2015 at 12:42 pm
  We hebben tijdens een introductieweekend van een grote studentenroeivereniging ideaal gebruik kunnen maken van een mobiele koeler (PAC 36) voor het verkoelen van een feestruimte. Met name de soepele, vriendelijke communicatie tot vlak voor het evenement was erg prettig.
  Arno Arno wrote on July 1, 2015 at 12:44 pm
  Sinds enkele weken in het bezit van de cyclone 1000. Tijdens de hitte golf lekker koeling gevonden in de buurt van de cyclone 1000 die bij ons onder het terras staat. Enigste min puntje is het lawaai op hoge stand.
  DNA: HOCKEY DNA: HOCKEY wrote on May 12, 2015 at 12:42 pm
  Vandaag (12/08/2015) weer blij met onze Hurricane luchtkoeler. We hebben een megastore in hockeymateriaal (www.dnahockey.be) in België. Onze winkelruimte is te groot (M³) om investeringsgewijs én in verbruik met traditionele technieken te koelen. Na wat zoeken Be-Cool gecontacteerd en een paar dagen later een live test gedaan. We waren snel overtuigd en een week later hadden we onze Hurricane binnen. Je mag geen airco effect verwachten MAAR op deze extreem warme dagen haal ik makkelijk voldoende temperatuur °C naar beneden om de ruimte leefbaar te houden. Kijk ik naar de investering én het verbruik van elektriciteit zit ik veel beter dan andere oplossingen. We weten nu uit ervaring wanneer we de "blazer" harder of zachter kunnen zetten om een optimaal resultaat te halen. Grappig is dat de meeste langere verkoops- en gewone -gesprekken in de buurt of in de "flow" van de koeler gebeuren. Voor ons was het de juiste keuze en be-cool is een aanrader!
  Pitch festival Pitch festival wrote on February 1, 2015 at 12:43 pm
  Wij hebben geheel naar tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Be Cool voor het Pitch festival op 3 en 4 juli op het Westergasterrein in Amsterdam. Dank voor de last minute snelle en goede service.
  Did you know that we also sell heaters? Click here to view our heaters