Meer informatie aanvragen?Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Mobiel koelen door verdamping van water

Mobiel koelen door verdamping van water

Door de mobiliteit en het “plug-and-play”-principe (slechts aan te sluiten op water en elektriciteit) je heb geen afvoer slang en installatie kosten bij onze mobiele lucht koelers van Be-cool en kan het op dé plaatsen ingezet worden waar de koeling het meest gewenst en benodigd is. Vele (internationale) bedrijven o.a. fabrieken, auto-industrie, veehouders, loodsen hangars enz. Zetten de mobiele verdamping koelers reeds succesvol in.

Door de koeling op basis van verdamping zijn deze units bij uitstek geschikt voor het koelen van grote, open ruimtes een oplossing waar voorheen louter ineffectieve en dure koelingen gebruikt werden, kunnen nu economisch ingevuld worden. Met onze koelers van portacool zijn we wereldmarktleider op het gebied van mobiele verdamping luchtkoelers, en biedt de ideale oplossing voor het ecologisch, effectief en economisch koelen. daarom heeft de EIA (energie investering aftrek) ons product ook opgenomen van wegen het energiezuinig koelen.

onze mobiele ventilators verdamping luchtkoelers zijn in geheel Europa verkrijgbaar in 220V en met CE-keurmerk alle verdamping luchtkoelers zijn “Made in USA”

Naast het gebruik voor het koelen van feesttenten en evenementen (in de open lucht) worden mobiele adiabatische koelers ook veelvuldig ingezet in bijvoorbeeld loodsen, autogarages, fabriekshallen, hangars, veehouders, en sportscholen. De inzetbaarheid van de mobiele koel units is divers, alle plaatsen waar voldoende ventilatie aanwezig is (bijvoorbeeld door het openen van deuren en ramen)
is veel goedkoper dan traditionele aircosysteem (door het lage energieverbruik).

De voordelen van onze mobiele ventilators luchtkoelers.

-geen schadelijk stoffen. ( dus geen milieubelasting)

-brengt een snelle aangename temperatuur in uw ruimte in een paar minuten.

-ramen en deuren kunnen open blijven

-weinig onderhoud

-geen installatiekosten direct te gebruiken na het inpluggen van de stekker (220v) en het vullen van het water reservoir.

-productiviteit zal hoger blijven door de aangename temperatuur.

-koeling door verdamping ( geen verneveling)

voor meer informatie over onze mobiele adiabatische luchtkoelers.

en nadere vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met

info@be-cool.nl
telefoon:.0620033857

Wist je dat wij ook heaters verkopen? Klik hier om onze heaters te bekijken