Meer informatie aanvragen?Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Over ons

Over Be-Cool

Be-Cool is een bedrijf dat hele coole producten verkoopt. Nog ‘koeler’ is onze service. Wij vinden het namelijk belangrijk dat klanten goed advies krijgen over onze producten en dat doe je niet door eenmalige contact. In alle gevallen leveren wij de klant eerlijk advies. Zo ziet u maar dat de scherpe prijs van onze producten niet onderdoet voor de kwaliteit en onze service. Be-cool is dé officiële (Authorized distributeur) van Portacool en we leveren door heel Europa Hoe cool is dat?

Naast de volledige Portacool-Jetstream-serie en de bijhorende onderdelen, kunt u ook bij ons terecht voor advies-op-maat, service en onderhoud.

Daarnaast zijn wij een bedrijf dat veel waarde hecht aan lange termijn denken. Dat zie je bij ons terug in ons duurzame beleid en onze voorliefde voor milieubewust handelen. Al onze producten zijn energiezuinig en er wordt geen gebruik gemaakt van gevaarlijke stoffen.

Meer weten over onze koelsystemen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wist je dat wij ook heaters verkopen? Klik hier om onze heaters te bekijken