Bellen
Mailen
 • Offerte aanvragen Offerte
  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Geen installatiekosten
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Milieuvriendelijk

  Mobiele airco professioneel

  Mobiele airco professioneel voor grote ruimtes – energiezuinig!

  Voor het efficiënt koelen van grote ruimtes kunt u bij Be Cool een mobiele airco professioneel bestellen. Deze mobiele airco is ontworpen voor het koelen van onder andere ruimtes zoals kantoren, serverruimtes, winkels of evenementenhallen. De mobiele airco professioneel is een draagbare airconditioningseenheid die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de klimaatbehoeften voor commerciële of zakelijke omgevingen. Deze airconditioners zijn krachtiger en robuuster dan de draagbare airco’s voor thuisgebruik. Wilt u meer weten over de milieubewuste mobiele airco professioneel met een hoog koelvermogen voor grote ruimtes? Lees dan snel verder of neem gerust contact met ons op voor vragen.

  Unieke mobiele airco met uniek effect

  Onze mobiele airco’s voor professioneel gebruik kunnen eenvoudig worden aangesloten op de kraan met een tuinslang. Ze hebben een verbluffend hoog koelvermogen en verbruiken desondanks slechts 230V elektriciteit. Het unieke systeem achter onze mobiele airco professioneel heeft ook het voordeel dat het grote open ruimtes op een economische en ecologische manier kan verkoelen. Dit was tot voor kort min of meer niet mogelijk. Hierdoor heeft u niet alleen een duurzame en milieuvriendelijke methode voor de koeling van uw grote ruimtes, het is ook voordelig voor u én het milieu!

  Topkwaliteit gegarandeerd

  Bij Be-Cool geloven we in duurzaamheid en in langetermijnoplossingen. We zijn dan ook zeer trots om officieel distributeur van Portacool te zijn. Daarom leveren wij mobiele airco’s voor professioneel gebruik door heel Europa om grote ruimtes te koelen. Bovendien is elke mobiele airco die wij leveren van absolute topkwaliteit. U vindt in onze webshop meerdere soorten koelsystemen van Portacool.

  Voordelen van luchtkoelers van Be-Cool

  Naast het leveren van de beste kwaliteit mobiele airco professioneel, staan wij bij Be Cool ook garant voor de allerbeste service. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat u van ons het juiste advies krijgt voor het efficiënt koelen van de grote(re) ruimtes in uw bedrijf. We zullen vooraf dan ook altijd uw bedrijfsruimte(s) grondig bekijken om u te kunnen adviseren over de beste mobiele airco voor professioneel gebruik. Uiteraard voeren we na de ingebruikname van uw mobiele airco ook periodieke onderhoudswerkzaamheden uit aan uw koelsysteem. Met de mobiele airco professioneel van Be-Cool geniet van de volgende voordelen:

  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Geen installatiekosten
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Milieuvriendelijk

  Neem contact met ons op

  Bent u geïnteresseerd in een mobiele airco professioneel voor uw bedrijf? Wilt u meer weten over onze hoogwaardige en milieuvriendelijke manier van koelen? Wij vertellen u graag meer over onze topkwaliteit koelers, service op maat en onderhoudswerkzaamheden. Neem dus gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 015 – 200 2116 en per mail via info@be-cool.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.