Bellen
Mailen
 • Offerte aanvragen Offerte
  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Geen installatiekosten
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Milieuvriendelijk

  Fabriekskoeling

  Uw fabriek koelen met de fabriekskoeling van Be-Cool

  Bent u op zoek naar goede fabriekskoeling voor het koelen van uw fabriek? De mobiele luchtkoelers van Be-Cool maken gebruik van een uniek verdampingskoelingsysteem dat grote open ruimtes op een economische en ecologische manier koelt! Voorheen was dit nog veel te duur of onmogelijk, maar met onze energiezuinige luchtkoelers wordt een fabriek koelen in één keer een stuk goedkoper. Be-Cool levert fabriekskoeling door heel Europa. Wilt u uw fabriek koelen met Be-Cool fabriekskoeling? Vraag gerust een offerte bij ons aan.

  De beste kwaliteit fabriekskoeling

  Wij leveren alleen fabriekskoeling uit het hoogste segment. Daarom vindt u in onze webshop een ruim aanbod aan luchtkoelers van Portacool. Deze luchtkoelers werken op kraanwater en 230v elektriciteit. Ze zijn aan te sluiten met een tuinslang. Na het aansluiten, kunt u de unit direct gebruiken om uw fabriek te koelen.

  Hoe werken Portacool luchtkoelers?

  Elke Portacool luchtkoeler is voorzien van een gepatenteerde filter, ook wel pad genoemd, die ervoor zorgt dat de lucht wordt aangezogen. Een warmtepomp houdt de pads voortdurend vochtig. De pads zijn voorzien van kleine kanalen die voor een werveling zorgen, waardoor het water optimaal verdampt. Deze verdamping zorgt ervoor dat alle warmte aan de lucht onttrokken wordt en dat de uitgaande lucht lekker koel en fris is. Dit proces wordt ook wel adiabatische koeling, oftewel verdampingskoeling, genoemd.

  Uitstekend geschikt voor de fabriek

  De Portacool mobiele luchtkoelers werken het beste in goed geventileerde ruimtes. Goede ventilatie zorgt er namelijk voor dat de warme lucht de ruimte eenvoudig kan verlaten en dat de koude lucht de ruimte weer eenvoudig opvult. Daarom zijn de Portacool koelers uitstekend geschikt om een fabriek te koelen. En omdat ze geen koudemiddelen gebruiken, is de CO2-uitstoot stukken lager dan bij meer traditionele koelingssystemen. Bovendien functioneren de pads als een filter, doordat ze aan de aanzuigkant van de koeler zitten. De lucht wordt hierdoor gefilterd en gereinigd, waardoor deze fabriekskoeling ook nog eens voor een beter binnenklimaat zorgt.

  Onderhoud van de koelers

  U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud aan uw fabriekskoeling. Door uw fabriekskoeling goed te onderhouden zorgt u ervoor dat deze optimaal blijft werken. Als de koeler niet goed onderhouden wordt, kunnen er storingen optreden. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Goed onderhoud, waarbij gelet wordt op een goede afstelling en waarbij onderdelen worden schoongemaakt en zo nodig vervangen, verlengt de levensduur van uw fabriekskoeling aanzienlijk. De investering in onderhoud kan tot een aanzienlijke kostenbesparing lijden, doordat u uw fabriek langer kunt koelen.

  Waarom Be-Cool fabriekskoeling?

  Ga voor uw fabriekskoeling voor de luchtkoelers van Be-Cool en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Geen installatiekosten
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Milieuvriendelijk

  Neem contact op voor meer informatie

  Heeft u nog vragen over onze fabriekskoeling? Of wilt u meer informatie over hoe u met Be-Cool luchtkoelers uw fabriek kunt koelen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u namelijk graag. Bel ons op 015 – 200 2116 of op 06 – 200 33857. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@be-cool.nl.