Bellen
Mailen
 • Offerte aanvragen Offerte
  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Geen installatiekosten
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Milieuvriendelijk

  Verplaatsbare terraskoeler

  Onze verplaatsbare terraskoeler

  Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor een goede terraskoeler? Kies dan voor de mobiele terraskoelers van Be-Cool. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van koelsystemen en helpen u graag om uw ruimte of terras op de juiste manier te koelen. Onze terraskoelers zijn van de beste kwaliteit. Wanneer u een luchtkoeler bij ons aanschaft, kunt u ook nog rekenen op een uitstekende service. Wenst u meer te weten te komen over onze producten? Lees dan snel verder.

  Hoe onze mobiele koelers werken

  Onze terraskoelers maken gebruik van een speciaal verdampingskoeling systeem. Dit systeem onttrekt warmte aan de lucht met behulp van waterverdamping. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde Küül pads in het apparaat. Deze pads bevatten kleine kanaaltjes. De waterpomp pompt water uit het waterreservoir door deze kanaaltjes en zo worden de pads gelijkmatig nat gehouden. Vervolgens wordt de warme lucht uit de ruimte langs de pad gezogen. Het water verdampt en zo ontstaat koude lucht. De verplaatsbare terraskoeler zorgt er ten slotte voor dat de koude lucht krachtig wordt uitgeblazen. Een groot voordeel van de Küül pads is dat zij de lucht 20% extra koelen. Naast dat zij lucht koelen, filteren zij ook verontreinigende stoffen uit de lucht. Zo geniet u met onze mobiele koelers ook nog van schonere lucht in uw ruimtes.

  Koelen op een ecologisch verantwoorde manier

  Onze mobiele koelers hebben u veel voordelen te bieden. Zo is onze terraskoeler zeer energiezuinig en kan hij moeiteloos uw terras in de zomer op een efficiënte manier koelen. Doordat de terraskoeler zo energiezuinig is, is het ook een ecologisch verantwoorde aanschaf. Daarbij zorgt zijn energiezuinigheid er voor dat u met deze verplaatsbare koeler een stuk goedkoper uit bent dan met een reguliere koeler. Wilt u deze terraskoeler aanschaffen? Dan zijn er ook subsidiemogelijkheden.

  De eigenschappen van de mobiele terraskoeler

  De terraskoeler heeft een mooie unieke uitstraling met een digitaal panel. Hij is op een eenvoudige manier bij te vullen wanneer dat nodig is. U kunt de koeler aansluiten op een tuinslang of u vult hem handmatig bij. Het waterreservoir heeft een inhoud van 76 liter. Hij weegt 75 kg en is eenvoudig verplaatsbaar naar de plek waar hij nodig is. De luchtkoeler heeft een luchtopbrengst van 4250 m3/u. Met zijn 360° koele straal kan hij een terras van maar liefst 56 m2 koelen.

  Wij informeren u graag verder

  Heeft u interesse gekregen in onze mobiele luchtkoelers? Neem dan direct contact met ons op via 015-2002116. Mailen kan naar info@be-cool.nl of u laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij helpen u dan graag aan de verplaatsbare terraskoeler die u wenst.