Bellen
Mailen
 • Offerte aanvragen Offerte
  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Geen installatiekosten
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Milieuvriendelijk

  Mobiele airco watergekoeld

  Mobiele airco watergekoeld kopen bij Be-Cool

  Zoekt u een mobiele airco voor uw bedrijf die watergekoeld is? Dan is een mobiele airco van Be-Cool precies wat u nodig heeft. Dankzij het unieke verdampingskoelingsysteem kunt u een grote industriële ruimte zoals een werkplaats, fabriek of magazijn koelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment luchtkoelers die wij door heel Europa leveren. Wilt u ook uw bedrijf uitrusten met een mobiele airco die watergekoeld is? Neem dan gerust contact op voor een advies op maat.

  Portacool mobiele airco’s watergekoeld

  In onze collectie vindt u een ruime selectie mobiele airco’s van het topmerk Portacool. Deze luchtkoelers zijn uiteraard gemakkelijk te verplaatsen en werken gewoon op kraanwater en 230v elektriciteit. De tuinslang aansluiten en de stekker in het stopcontact steken – meer is het niet – en u kunt direct beginnen met het koelen van uw bedrijf.

  Zo werkt een Portacool luchtkoeler

  Een Portacool mobiele airco is watergekoeld en uitgerust met een gepatenteerd filter, ook wel een ‘pad’ genoemd. Dit zorgt ervoor dat er continu lucht wordt aangezogen en vochtig wordt gehouden door een warmtepomp. Doordat de pads uit allemaal kleine buisjes bestaan, zorgen ze voor een werveling. Zo kan het water optimaal verdampen. Bij de verdamping wordt er warmte aan de lucht onttrokken en hierdoor is de uitgaande lucht lekker koel. Dit noemen we ook wel adiabatische koeling of verdampingskoeling.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Watergekoeld en uitstekend geschikt voor gebruik

  Een watergekoelde Portacool mobiele airco is ideaal voor professioneel gebruik en werkt het beste in een goed geventileerde ruimte. Dit zorgt ervoor dat warme lucht de ruimte eenvoudig kan verlaten en koude lucht de ruimte op kan vullen. Doordat ze mobiel zijn en makkelijk aan te sluiten, zijn ze ideaal om uw fabriek, werkplaats of magazijn te koelen. U verplaatst hem gewoon naar de plek waar u hem nodig heeft.

  Een belangrijk pluspunt voor het milieu is dat deze mobiele airco watergekoeld is. Er is dus geen koudemiddel nodig. De CO₂-uitstoot ligt dan ook veel lager dan bij airco-installatie. Ook functioneren de pads ook als een filter dat de ingezogen lucht filtert en reinigt. Zo zorgt deze watergekoelde mobiele airco ook nog eens voor een gezonder binnenklimaat!

  Onderhoud door Be-Cool

  Laat u uw mobiele airco regelmatig onderhouden, dan kunt u er altijd op rekenen. Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat uw luchtkoeler optimaal blijft werken en het voorkomt onnodige stilstand. Dit onderhoud kunt u overlaten aan onze servicetechnici. Tijdens een onderhoudsbeurt worden de onderdelen van uw watergekoelde mobiele airco vakkundig schoongemaakt en indien nodig vervangen. Daarna wordt hij opnieuw afgesteld. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur en kan op de lange termijn tot een forse kostenbesparing leiden.

  Waarom mobiele airco van Be-Cool kopen?

  Bij Be-Cool koopt u een hoge kwaliteit mobiele airco die watergekoeld is tegen een scherpe prijs. Andere voordelen van dit systeem zijn:

  • Milieuvriendelijk
  • Energiezuinig
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Geen installatiekosten
  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm

  Neem bij vragen gerust contact op met Be-Cool

  Wilt u meer weten over de voordelen van een watergekoelde mobiele airco van Be-Cool? Neem dan contact op. Wij komen graag bij u langs om de te koelen ruimtes persoonlijk te bekijken en u dan van advies op maat te voorzien. Voor vragen of een afspraak belt u ons op 015 – 200 2116 of 06 – 200 33857 of stuurt u een e-mail naar info@be-cool.nl.