Bellen
Mailen
 • Offerte aanvragen Offerte
  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Geen installatiekosten
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Milieuvriendelijk

  Bedrijf koeling

  Bedrijf koeling met de koelinstallatie van Be-Cool

  Bent u op zoek naar goede bedrijf koeling? Kies voor de koelinstallatie van Be-Cool! Onze mobiele luchtkoelers maken namelijk gebruik van een uniek verdampingskoelingsysteem dat grote open ruimtes economisch en ecologisch kan koelen. Voorheen was dit veel te duur of zelfs onmogelijk, maar met onze energiezuinige koelinstallatie wordt een bedrijf koelen in één keer stukken goedkoper. Wij leveren bedrijf koeling door heel Europa. Dus wilt u uw bedrijf koel houden? Vraag dan een offerte bij ons aan.

  De beste kwaliteit bedrijf koeling

  Be-Cool levert bedrijf koeling uit het hoogste segment. Daarom bestaat ons ruime aanbod uit luchtkoelers van Portacool. De luchtkoelers van Portacool werken op kraanwater en 230v elektriciteit. U kunt ze aansluiten met een tuinslang. Na het aansluiten is de koelinstallatie voor uw bedrijf direct te gebruiken.

  Zo werken de Portacool luchtkoelers

  Een Portacool luchtkoeler is voorzien van een gepatenteerde filter. Dit filter worden ook wel pads genoemd. De pads zorgen ervoor dat de lucht wordt aangezogen. Een warmtepomp houdt de pads voortdurend vochtig. En doordat de pads voorzien zijn van kleine kanalen die voor een werveling zorgen, verdampt het water optimaal. Door deze verdamping wordt alle warmte aan de lucht onttrokken en is de uitgaande lucht lekker koel en fris. We noemen dit proces van bedrijf koeling ook wel adiabatische koeling, oftewel verdampingskoeling.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Uitstekend geschikte koelinstallatie voor uw bedrijf

  De Portacool mobiele luchtkoeler is dé koelinstallatie voor uw bedrijf. Deze bedrijf koeling werkt het beste in goed geventileerde ruimtes. Goede ventilatie zorgt ervoor dat de warme lucht de ruimte eenvoudig kan verlaten en dat de koude lucht de ruimte juist weer eenvoudig opvult. Daarbij gebruikt de Portacool luchtkoeler geen koudemiddelen, waardoor de CO₂-uitstoot van deze koelinstallatie voor uw bedrijf stukken lager is dan bij meer traditionele koelingssystemen. En omdat de pads functioneren als filter, doordat ze aan de aanzuigkant van de koeler zitten, wordt de lucht gefilterd en gereinigd en zorgt deze bedrijf koeling ook nog eens voor een beter binnenklimaat!

  Onderhoud van bedrijf koeling

  Een goed onderhouden koelinstallatie voor uw bedrijf, is een bedrijf koeling die lang mee gaat. Goed onderhoud, waarbij we letten op een goede afstelling en waarbij onderdelen schoongemaakt en zo nodig worden vervangen, zorgt er namelijk voor dat u de levensduur van uw koelinstallatie verlengt. Als u uw koelinstallatie niet goed onderhoudt, kunnen er storingen optreden en zal uw bedrijf koeling niet meer optimaal werken. Dat wilt u uiteraard voorkomen. Laat ons daarom met regelmaat langskomen voor onderhoud aan de koelinstallatie van uw bedrijf. Dit kan tot een aanzienlijke kostenbesparing lijden, doordat u langer van uw bedrijf koeling gebruik kan maken.

  Waarom de koelinstallatie van Be-Cool voor uw bedrijf?

  Ga voor uw bedrijf koeling voor de koelinstallatie van Be-Cool en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Geen installatiekosten
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Milieuvriendelijk

  Meer informatie? Neem contact op met Be-Cool

  Heeft u nog vragen over onze bedrijf koeling? Of wilt u meer informatie over hoe u met een Be-Cool koelinstallatie uw bedrijf kunt koelen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u namelijk graag. Bel naar 015 – 200 2116 of 06 – 200 33857. U kunt ons ook per mail bereiken via info@be-cool.nl.