Bellen
Mailen
 • Offerte aanvragen Offerte
  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Geen installatiekosten
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Milieuvriendelijk

  Industriële airco

  Efficiënt grote ruimtes koelen met industriële airco

  Bent u op zoek naar een industriële airco? Voor het koelen van grote ruimtes zoals een fabriek, werkplaats of magazijn? Dan is een mobiele luchtkoeler van Be-Cool precies wat u zoekt. Deze beschikt over een uniek verdampingskoelingsysteem, waarmee grote open ruimtes op energiezuinige wijze kunnen worden gekoeld. Dit maakt het koelen van grote ruimtes een stuk goedkoper! Wij leveren onze fabriekskoeling door heel Europa. Wilt u ook uw bedrijf uitrusten met een industriële airco? Neem dan gerust contact op voor een offerte.

  Topkwaliteit industriële airco van Portacool

  In onze webshop vindt een ruim aanbod industriële airco’s van het A-merk Portacool. Deze luchtkoelers werken op kraanwater en 230 V elektriciteit. Aansluiten is dan ook zo gedaan. Daar komt geen monteur aan te pas. Nadat u de tuinslang heeft aangesloten, kunt u de industriële airco direct gebruiken om uw bedrijf te koelen.

  Werking Portacool luchtkoelers

  Portacool industriële airco’s zijn voorzien van een gepatenteerd filter, ook wel ‘pad’ genoemd. Dit zorgt ervoor dat de lucht wordt aangezogen, terwijl een warmtepomp de pads voortdurend vochtig houdt. De pads zijn opgebouwd uit buisjes die voor een werveling zorgen. Dit zorgt ervoor dat het water optimaal kan verdampen. Het verdampen zorgt ervoor dat alle warmte aan de lucht wordt onttrokken. Hierdoor is de uitgaande lucht lekker koel. Deze manier van koelen wordt ook wel adiabatische koeling of verdampingskoeling genoemd.

  Uitstekend geschikt voor de fabriek

  Een Portacool industriële airco werkt het beste in een goed geventileerde ruimte. Bij goede ventilatie kan warme lucht de ruimte namelijk eenvoudig verlaten en worden vervangen door koude lucht. Dat maakt onze Portacool koelers ideaal om uw fabriek, werkplaats of magazijn te koelen, zonder dat u een heel systeem hoeft te installeren.

  Dat er geen koudemiddel nodig is, is een pluspunt voor het milieu. De CO₂-uitstoot ligt dan ook stukken lager dan bij airconditioning. Verder functioneren de pads ook als filter. Ze zitten aan de aanzuigkant van de koeler en filteren en reinigen hier de ingezogen lucht. Onze industriële airco zorgt dus ook nog eens voor een gezonder binnenklimaat!

  Onderhoud industriële airco

  Voor een optimale werking, laat u uw industriële airco regelmatig onderhouden. Zo blijft uw luchtkoeler optimaal werken en wordt onnodige stilstand voorkomen en kunt u erop rekenen wanneer u hem nodig heeft. Dit kunt u overlaten aan onze servicetechnici. Tijdens een onderhoudsbeurt van uw industriële airco, worden alle onderdelen schoongemaakt en zo nodig vervangen. Hierna wordt hij opnieuw afgesteld. Dit verlengt de levensduur aanzienlijk, wat op de lange termijn to een forse kostenbesparing zal leiden.

  Waarom industriële airco van Be-Cool kopen?

  Be-Cool levert levert industriële airco’s tegen scherpe prijzen. Andere voordelen van dit systeem zijn:

  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Geen installatiekosten
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Milieuvriendelijk

  Neem contact op voor meer informatie

  Heeft u interesse in een industriële airco van Be-Cool? Wij komen graag bij u langs om de te koelen ruimtes persoonlijk te bekijken en u van een advies op maat te voorzien. Neem dus gerust contact met ons op en bel ons op 015 – 200 2116 of op 06 – 200 33857 of stuur een e-mail naar info@be-cool.nl.