Bellen
Mailen
 • Offerte aanvragen Offerte
  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Geen installatiekosten
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Milieuvriendelijk

  Grote ruimte(s) koelen

  Wilt u op een effectieve, energiezuinige en betaalbare manier een grote ruimte koelen? Bijvoorbeeld uw bedrijfsruimte? Doe dat dan met de mobiele luchtkoelers van Be-Cool! Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van koeltechnieken en verkopen luchtkoelers van het merk Portacool. Dit zijn koelers die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit. Tevens kunt u bij ons genieten van een uitstekende service. Benieuwd geworden naar onze koelers voor grote ruimtes? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

  De voordelen van onze mobiele koelers

  Wanneer u een grote ruimte wilt koelen, is een krachtige luchtkoeler essentieel. Wij verkopen koelers die aan deze eis voldoen. De mobiele luchtkoelers hebben een uniek verdampingskoeling systeem. Het systeem geeft u de mogelijkheid om grote open ruimtes op een efficiënte, economische en ecologische manier te koelen. Het koelen van uw ruimte is met onze koelers een stuk goedkoper dan voorheen.

  Hoe onze luchtkoelers uw ruimte koelen

  Hoe werkt de mobiele koeler van Portacool precies? De koeler zorgt ervoor dat warmte aan de lucht wordt onttrokken door waterverdamping. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde pads (ook wel Küül pads genoemd) die zich in de units bevinden. De waterpomp pompt water omhoog uit het waterreservoir en laat het water door de kanaaltjes van de pads heen stromen. Zo worden de pads gelijkmatig nat gehouden. Vervolgens wordt de warme lucht door de ventilator aangezogen en verdampt het water in de pads. Hierbij wordt de lucht gekoeld en ten slotte wordt deze koude lucht krachtig uitgeblazen. De Küül pads zorgen ervoor dat de warme lucht 20% extra wordt gekoeld. Maar de pads koelen niet alleen de lucht, zij filteren ook verontreinigende stoffen uit de lucht. U profiteert dus ook nog van een schonere lucht.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Het koelen van uw ruimtes met onze koelers

  Wilt u ook uw grote ruimtes verkoelen met een van onze luchtkoelers? Bij ons vindt u verschillende series met krachtige luchtkoelers van het merk Portacool. Kies bijvoorbeeld voor de Cyclone serie, Jetstream serie, Pack 36/48 serie of de Hurricane serie. De koelcapaciteit van deze luchtkoelers varieert van 28 m2 tot 580 m2. Zo vindt u altijd wel een luchtkoeler die aansluit bij uw wensen en die uw grote ruimte volledig kan verkoelen.

  Benader ons voor meer informatie

  Benieuwd geworden naar onze luchtkoelers voor grote ruimtes? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 015-2002116 of mail naar info@be-cool.nl. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst wanneer u uw grote ruimte efficiënt wilt koelen.